Mesaje de Sfantul Andrei – Urari de Sfantul Andrei

andrei,andreea,mesaje de sfantul andrei,urari de sfantul andrei

Urari si felicitari de ziua Sfantului Apostol Andrei

Sf. Apostol Andrei, ocrotitorul României Mari

IDEI DE MESAJE, URARI SI SMS-URI

MESAJE DE SFANTUL ANDREI

(vezi mai jos urari si mesaje de Sfantul Andrei)

Sfantul Apostol Andrei a fost fratele Sfantului Apostol Petru si ucenic al Sfantului Ioan Botezatorul. Sfantul Apostol Andrei a fost prima persoana chemata la slujirea apostoleasca si primul dintre Apostoli care a vestit ca Hristos este Mesia (“Am aflat pe Mesia, Care se tălmăceşte Hristos” (Ioan 1#41)).

Sfantul Andrei a murit ca martir in Patras langa Corint. Traditia care afirma ca Apostolul Andrei a murit cu capul in jos pe o cruce in forma de X, se sustine ca dateaza din secolul al XIV-lea. Acesteia i s-a spus “Crucea Sfantului Andrei”.
Moastele Sfantului Andrei au fost prezente in Patras pana in 357, cand imparatul Constantiu II le-a luat si le-a asezat in Biserica Sfintilor Apostoli din Constantinopol. Sfintele Moaste s-au pastrat intregi pana in 850, cand imparatul Vasile I Macedoneanul le-a trimis locuitorilor din Patras capul Sfantului Andrei. Toma Paleologul, fratele ultimului imparat bizantin (Constantin IX), refugiat la Roma din cauza turcilor, a luat cu el in anul 1453 capul si un deget al Sfantului Andrei si le-a oferit papei Pius al II lea.

Particele din moastele Sfantului Apostol Andrei se pastreaza in mai multe locuri in tara noastra:
Pestera Sfantului Andrei (situata la 59 km de Constanta, in padurea de langa localitatea Ion Corvin),  o biserica adevarata sapata in stanca, amplasata la baza unui mic munte impadurit. Pe peretii bisericii din pestera sunt multe icoane ce pot fi admirate la lumina candelelor si a lumanarilor. In locul altarului se afla o icoana mare a Sfantului Apostol Andrei la care se inchina toti credinciosii care vin aici la pestera si isi lasa dorinte scrise.

Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Targu Neamt, catedrala arhiepiscopala din Galati,

Biserica “Sfantul Apostol Andrei” din Oradea, manastirile Neamt, Secu, Hurezi, catedrala episcopala din Giurgiu si la Paraclisul cu hramurile “Invierea Domnului”, “Icoana Maicii Domnului – Prodromita” si “Sfantul Ioan Gura de Aur” din apropierea santierului Catedralei Mantuirii Neamului.

Intotdeauna, cele mai frumoase, calduroase si originale urari, stim cu totii ca vin din ceea ce simtim la acel moment pentru persoana felicitata.

Totusi, va oferim o varianta ajutatoare pentru aceia dintre noi care au un moment de inspiratie mai slab.

Mesaje de Sfantul Andrei – Mesaje si urari de Sfantul Andrei

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
LA MULTI ANI!!!
La Multi Bani!

Un ocean de sanatate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer
LA MULTI ANI!!!
De ziua ta!
…la multi ani!

Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata! Si fie ca viitorul sa-ti fie intesat cu lucruri de bine!Astazi si in fiecare zi,ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire,liniste si momente de neuitat! Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo!LA MULTI ANI!

Daca ai uitat sa o/il feliciti…. Desi aceste urari vin cu intarziere, sper ca ziua ta de Sfantul Andrei a fost de neuitat! La multi ani, Andrei/Andreea!

Mesaje de Sfantul Andrei – Pentru Andreea

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer LA MULTI ANI!

Sa fii fericita

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.
LA MULTI ANI !!!

La multi, multi ani
Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE.
LA MULTI ANI!! Sa fii iubit/a si fericit/a
La Multi bani!

Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti s-ai vrea!
numai de bine…:)

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii. Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ sa te bata. LA MULTI ANI!

Prietene mereu

Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra….uneori, poate cei mai importanti..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume…pentru ca eu te iubesc mult iti spun si in acest an “LA MULTI ANI!” si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani….Succes in viata!

La multi ani! Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!

Cu ocazia zilei Sfantului Andrei, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de   bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate si un veac de sanatate. La multi ani, Andreea!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Written by: Bella Kitty

Lasă un răspuns