Recomandari FENG SHUI 2016, anul maimutei de foc

Recomandari FENG SHUI 2016

Feng Shui este o adevarata arta de a trai in armonie cu ceea ce ne inconjoara, bazata pe o observare riguroasa a naturii si pe circulatia dinamica a energiei in Univers, de aceea este foarte important sa acordam mereu atentie mediului in care traim !

Cele cinci elemente sunt Apa, Lemnul, Focul, Pamantul si Metalul. Aceste elemente se zamislesc si se distrug reciproc: apa face sa creasca lemnul, dar stinge focul, focul produce cenusa, care devine pamant, dar topeste metalul, metalul incalzit degaja vapori care produc apa, dar taie lemnul atunci cand devine topor sau fierastrau, lemnul alimenteaza focul dar saraceste pamantul absorbindu-i substantele hranitoare, pamantul creaza metalul dar absorbe apa. Fiecare element pus in prezenta celorlalte poate crea un FENG SHUI pozitiv sau negativ, care va da nastere unui destin bun sau rau. Chinezii le-au atribuit un animal, o culoare, un anotimp, un sentiment, o meserie etc: lemn – amabilitate, foc – politete, pamant – credibilitate, metal – curaj, apa – inteligenta.

Asadar, anul 2016 este guvernat de unul din cele 5 elemente si anume focul, pana la data de 27 ianuarie 2017

Acesta va aduce inovatii in domeniile: telecomunicatiilor, a ingineriei, a energeticii, divertismentului, televiziunii, a restaurantelor, a bursei,  inovatii in domeniul medicinei celulare si atomice.

feng shui, recomandari feng shui, anul maimutei, recomandari feng shui 2016In 2016 ni se cere sa fim caritabili, generosi, optimisti, rabdatori. Nu e bine sa fim modesti caci riscam sa fim nevazuti dar nici laudarosi sau impulsivi.

Recomandari FENG SHUI 2016

In anul maimutei de foc vom găsi soluții pentru orice problemă și vom vrăji prin inteligență exact ca o maimuța care nu se plictisește niciodată. Vom fi entuziaști și creativi, competitivi dar și generoși și cu chef de viață.

Iata si cateva sfaturi ale maestrilor Feng Shui pentru ca acest an sa atraga nororcul:

– se poarta albastrul. Acesta echilibreaza elementele foc si lemn aduse de anul maimutei;

– sa purtam bijuterii din aur, argint, metal. Aurul atrage prosperitatea;

– sa mentinem in permanenta casa curata. Curatenia atrage prosperitatea;

–  plasati in aria de sud-vest a casei orice element de apa (aducator de noroc) sub orice forma: globuri, fantani, cristale cu apa. Apa trebuie sa fie in permanenta curata.

asadar dragilor, chiar daca anul maimutei de foc a inceput, avem timp sa ne reorganizam astfel incat sa avem cele mai bune rezultate. Vom reveni si cu alte articole utile despre Feng Shui.

Inchei cu un citat din „Corespondenta” – Decartes
„ Spiritul plin de bucurie serveste sanatatii trupului si face obiectele din jur sa para mai agreabile”

Written by: Bella Kitty

Lasă un răspuns